Am construit Pensiunea Blue House cu scopul de a deveni oaza de liniste pentru tine, locul de refugiu, atunci cand simtiti nevoia unei infuzii de aer curat, ape linistite si buna dispozitie.

Pensiunea Blue House este amplasata intr-o locatie de exceptie, langa lacul Murighiol si foarte aproape de bratul Sf.Gheorghe. Designul cladirii este unul ce te armonizeaza.

Pensiunea Blue House dispune de 20 camere, double, twin, si triple cu baie proprie, astfel incat sa iti oferim confortul maxim tie si familiei tale. Fiecare dintre acestea dispune de mobilier si dotari moderne, aer conditionat, televizor LCD, televiziune prin satelit si acces internet Wi-Fi. In baie vei gasi tot ce ai nevoie: prosoape,  uscator de par, sampon, gel de dus, etc.

Restaurantul si terasa iti vin in intampinare cu un meniu diversificat cat si bogat in preparate traditionale specifice zonei, iar echipa de bucatari este mereu pregatita pentru a satisface cele mai exigente gusturi.

De asemenea, punem la dispozitia si o  sala de conferinte si numeroase alte forme de agrement, ca sa poti petreceti timpul intr-un mod cat mai agreabil.